button
 
 


De voordelen van automatische beregening

In Nederland valt met regelmaat een bui, toch moeten tuinen, parken, maneges en sportvelden met regelmaat beregend worden. Beregening in afgemeten hoeveelheden en met de juiste timing.
Brink Tuinen biedt oplossingen voor beregening op maat. Voor borders en de wat grotere tuin, immers een klein tuintje kan makkelijk handmatig besproeid worden. En we kunnen u ook een prima advies geven als het gaat om mega oppervlakten.

Beregenings-systemen zijn er in vele varianten. Eenvoudig handmatig te bedienen installaties tot volledig geautomatiseerde installaties. Door middel van bodemsensoren, die in verbinding staan met een applicatie op een computer en een bedieningspaneel. Met dit systeem kan de beregening exact worden ingesteld zodat uw tuin of gazon precies genoeg water krijgt. Niet te weinig en ook niet teveel. Ook tijdens uw vakantie wordt de vochtbalans perfect op peil gehouden.

De afstelling van de sproeiers wordt zodanig ingeregeld dat percelen of objecten die u droog wilt houden, zoals terrassen en uw woning, niet worden beregend.

 

 

 

 

 

Brink Tuinen kan ook sproeiers inzetten die na beregening verzinken in de bodem.

Dus hang uw tuinslang in de garage en laat ons het werk voor u organiseren. Uw gras wordt groener, uw planten mooier en gezonder. En u heeft meer tijd om te genieten van uw tuin, de kleuren en geuren.

Vraag Brink Tuinen om een beregeningsplan samen te stellen. Bel of mail voor een afspraak.